BLOG

DE ORTHODONTIE PRAKTIJK VAN NU

Inmiddels mogen wij toch wel zeggen dat wij ruime ervaring hebben met het ontwerpen en inrichten van een orthodontiepraktijk. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Vandaag kijken we naar de orthodontistenpraktijk PIMM in Echt.

Het begint al bij de wachtkamer. Een traditionele wachtkamer is niet meer van deze tijd. PIMM heeft een wachtlounge met Wifi, een knusse zithoek, een koffiemachine, een leestafel met gevarieerde literatuur, computers en zelfs een "vingerscan" waar de patiënt zich zelf kan aanmelden of een afspraak maken.

PIMM

In de behandelkamers wordt veel waarde gehecht aan privacy. Bij traditionele praktijken staan vaak vier, vijf of zes stoelen in een grote open ruimte. Bij PIMM hebben we dat anders gedaan. Elke patiënt heeft een "afgesloten kamer" voor zich alleen, maar het team heeft aan de achterkant de mogelijkheid om intensief samen te werken. De afscherming van de "kamers" gebeurt door middel van rolgordijnen, deze kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat broer en zus gelijktijdig worden behandeld in een 2-persoonskamer.

PIMM

PIMM

PIMM

Wil u meer van dit project zien? Klik hier voor het interieur, klik hier voor de beletteringen en klik hier voor de huisstijl.

In het tijdschrift NAVENANT werd ook aandacht besteed aan Orthodontiepraktijk PIMM. 

Navenant PIMM

Klik hier om PIMM in het TV programma NAVENANT EXPERIENCE te zien (vanaf min. 22:30)

 Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: