BLOG

WELKOM

Nieuwe naam, huisstijl, website én een blog!

Wij staan open voor verandering. Daarom hebben we begin dit jaar onze klanten gevraagd naar hun ervaringen met onze dienstverlening. Naast interviews met een aantal klanten door een externe onderzoeker hebben we per mail vragen verstuurd. Hierop heeft meer dan 25% gereageerd. Hiervoor zijn we de respondenten heel erkentelijk. De algemene conclusie is dat onze dienstverlening erg positief wordt gewaardeerd: Ons team neemt veel zorgen uit handen en vindt verrassende en creatieve oplossingen. Het vertrouwen is groot. Naar aanleiding van het onderzoek zijn we meer aandacht gaan geven aan details in het natraject van een project. Verder profileren we ons voortaan duidelijker. Hierop is ook onze nieuwe naam en huisstijl aangepast. 

Om te voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd, hebben we op onze site een blog geïmplementeerd. Hierin willen wij u regelmatig informeren over de laatste trends, geven wij u tips over uw interieur, laten wij u binnenkijken bij projecten die wij gerealiseerd hebben. Wij willen u daarmee zo goed mogelijk informeren en wellicht op ideeën brengen waar u zelf nog niet op gekomen was.

Heeft u tips of ideeën voor de onderwerpen in ons blog, laat het ons weten!

We wensen u veel leesplezier en hopen u regelmatig terug te zien op onze website of op ons kantoor in Sittard! Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: