BLOG

ZO KAN EEN AANBOUW OOK!

Een aanbouw waar je weinig aan hebt, dat wil je toch niet? 

Toch zie je het heel vaak. Men wil graag extra ruimte bij het woonhuis, maar hoe? Doordat er weinig kennis is van de mogelijkheden, wordt er vaak voor een standaard oplossing gekozen, want zo is het bij de buren en de andere mensen in de straat ook uitgevoerd. Er wordt dan een simpel blokje aangebouwd. De bestaande openingen vormen dan de verbindingen tussen bestaand en nieuw. Waardoor de bestaande achtergevel toch een blokkade vormt. De begane grond wordt op deze manier niet een geheel, maar er is een extra ruimte bij gekomen.

standaard aanbouw

Zoals op bovenstaande foto al te zien is, wordt buitenzijde van de aanbouw veelal uitgevoerd in metselwerk muren met ramen en deuren er in. Terwijl er meer keuze qua materialen is. Het gevelontwerp kan vaak ook veel fraaier.

aanbouw

Ook wordt er weinig aandacht geschonken aan de relatie tussen binnen- en buitenruimte. Terwijl je hiermee juist je aanbouw nog groter kunt maken. Je betrekt als het ware je tuin bij je interieur.

uitbouw

Hieronder nog enkele voorbeelden waarbij de aanbouw een verrijking voor het woonhuis en woonplezier is.

aanbouw

aanbouw

aanbouw

aanbouw

Klik hier om binnen te kijken voor een uitbouw die wij realiseerden in Sittard en klik hier voor een uitbouw in Beek.

Denk je ook na over een uitbouw van je woonhuis? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we de mogelijkheden van uw woning kunnen bekijken.

 

 Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: